Rabu, 27 Jun 2012

boleh la...........

Salam, dah lme aku x update blog aku ni...........dah berabuk dah ni......hehehe.......xP
dlm jangka masa aku x update blog ni...........pelbagai cerita yg aku alami..........x tau la nk share ke kt korg atau x...........


sekarang ni dh mid year..........exam mid year pun dah dibuat.......(MUET apatah lgi...)......
so far okay la result aku ni...........CGPA 2.67.......ade la peningkatan dri exam last year dan march test.......dua2 exam dpt 2.00 je..........


x tau la aku ni bleh x wat ntuk STPM november ni...........tinggal 4-5 bulan je lagi..........dgn gred 2.67 tu kena la usaha lgi sampai lpas target 3.25 trial nnti........(jangkaan je tau)


ntah la..........semenjak 2 menjak ni aku rase cam tensen je..........ye la jadi librian dgn ketua kelas mmg ade tensenye.......study dgn melayan karenah dak2 kelas yg x tau bile nk matured tu...........kadang2 cikgu ade tanye kt aku........"zul,kamu boleh tahan lgi ke dgn karenah kawan2 kamu ni???" boleh kurang camtu la soalanye.........tp bile pikirkan balik aku x perlu risau psal diorg coz diorg dh besar panjang dah boleh jadi bapak budak dah............hehehe.......XD.kalo setakat diorg menganjing aku tu perkara biase la...........

boleh diorg ckp aku ni mcm detective conan??!! choiii la!!!




Tiada ulasan:

Catat Ulasan