Sabtu, 26 November 2011

just see and think......

salam, camner  ngan  penampilan  baru  blog  ni??? cantik x??? kalo  x  cantik  sorry  la  bcoz  it  is  only  


can  i  do  to  my  blog. nk  download  template  plak  susah  plak  sbb  XML  ade  error  la  plak....:(







kali  ni  aku  nk  share  satu  gambar  pd  korg  semua.










gambar  ni  mungkin  nampak  biasa  bagi  korg  tp cube  korg  wat  ape  yg  aku  suruh  ni  >>>>

1.tenung/gerakkan  mata  korg  pade  3  titik  bulat  hitam  yg  di  tgh2  barisan  titik  hitam  pade gambar
   
   tu  selame 10 saat.(10  saat  je  pon...)

2.kemudian  korg  alihkan  mata  anda  pada  dinding  putih  atau  kalau  x  de  dinding  putih  letakkan
                 
   kertas  putih  di  hadapan  anda.kalo  x  de  jgak  pandai2  la  korg  nk  buat.  korg  kan  dah  besar....:)

3.kemudian,  korg   kelip2kan   mata   korg   beberapa   kali.anda akan lihat tulisan  allah  akn  bertukar     
   
   menjadi  putih.


amacam???menarik x???cube  korg  pikir  ape  makne  tersurat  dan  tersirat  mengenai  ape yg korg  wat  tadi.............selamat  mencuba :)







  

Jumaat, 25 November 2011

major renovation :)

aku  nk  wat  satu major renovation  ataupun  pengubahsuaian besar2ran.


so  maybe  ade  widget  dlm  blog  ni  akn  dibuang  dr  blog  ni.


korg  tgkla  camner  nnti  rupa  bentuk  blog  ni  nanti.......:)

new name

hehehe.........wassup!!!pe citer semua?sorry lah sbb dah lme senyap je..............


sebenarnye aku nk citer ttg trip pi penang tu tp dah lme sangat rasenye.jadi aku rase x jadi la nk citer...... :)


bukanye ape.......sbb bende tu dah lme berlaku.......so x yah kot nk citer.......hehehe.............sorry  :)


sebenarnye kali ni aku nk bgitau dgn secara rasninyer name blog yg bertuah ini ditukar kpd yg baru............


                   >>>ZuLzOnE 93<<<


okay x new name ni???mesti gempak punyer kan???


sape2 yg setuju sila angkat tangan mcm saye......





hehehe.......thats all for now.......adioss  :)