Rabu, 13 April 2011

BLOG BARUUU...............

huhuhu............skrg ni aku sudah membuat lagi satu blog yg sudah semestinya aku yg uruskan.hahaha...........


blog baru tu namenye PenaMataBiru.......okay x name tu???kalo x okay lantaklah......huhuhu............


tapi skrg ni aku tgh fikirkan ape yg nk aku letak kt blog baru tu...maksud aku isi kandungan yg boleh aku letak dlm blog baru tu...


kalo korg ade idea yg nk dikongsikan ngan aku.....dipersilakan utk beritahu.......manelah tau idea korg tu okay x...........
ini url/alamat blog baru tu>>>www.penamatabiru.blogspot.com

ape2pun kalo korg ade mase yg lapang nnti,jemputlah lawat blog aku yg baru tu..........adios sostratro.......

Isnin, 11 April 2011

NAMA BARU BLOG AKU...

oit!!!hari ini aku nk bagitau kt korg semua bahawa blog kesayangan aku ni dah tukar name baru!!!name baru ni mungkin sesuai sikit dgn isi kandungan blog ni.


name baru itu ialah TibaMasaTulisBlog...!!!kalo dulu DalamDiamTghMenulis,kini dah tukar name baru............


tp kalo korg rase name ni mcm x sesuai,bleh la komen kt blog ni...........ataupun korg ade idea lain ke utk bagi kt aku,x ade masalah.........


sampai disini sahaje.......adios!!!!