Selasa, 18 Januari 2011

CINTA...

malam tadi,aq saje dgr lagu nur kasih,nyanyian in-team..........
lagu tu sebenarnye lagu kegemaran aq sejak dulu lagi......
ade satu lagu tu same tajuk dier,tp nyanyian yassin.......
bkn setakat tu je,drama bersiri pun ade plak tu sampai 5 juta org rakyat malaysia tgk citer ni(aq pun same..hehehe.....)





bile aq dgr,tgk citer ni.......terpikir kt benak,cinte pada ilahi itu adalah lebih baik dari mencintai 
sesama manusia......
kalo kite mencintai seseorang itu,kite hendaklah mencintainya kerana Allah SWT.
kalo korang nk tnye pengalaman aq bercinte.....so sorry lah..........
because aq x pernah pun menyintai seorang gadis pun ketike ini....
kecuali ibu aq.......
walaupun kwn2 aq selalu gosipkan aq bercinta ngan bdk2 pompuan kt sekolah dulu........
aq x pernah pun bercinte......
minat adelah. hahaha.........

lagi satu,korg mesti keliru diantara cinta ngan sayang kan??
don't worry.......aq bagitau......
cinte ni bawe mksud kite amat suke kt seseorang itu seperti girlfriend,kawan2......
kalo sayang plak kite menyintai lebih daripade yg lain spt tuhan,ibu bapa,adik beradik,dll......

HAHAHA.......tp setiap manusia mesti mahu mencintai dan menyayangi seseorang itu..........
aq plk.....entahla.......untuk bercinte ni mcm x ade wktu..........
mungkin suatu hari nnti aq akn bertemu cintaku gak.....tp x tahu bile..............









Selasa, 4 Januari 2011

KEAGUNGAN ALLAH S.W.T.

korang lihatlah betapa agungnye ciptaan tuhan....


batu terapung...
.....
nama allah di tomato...
awan berbentuk nama allah...








gerhana matahari








sebenarnye banyak lagi nk ditunjukkan.......spt bayi,matahari,angin,pokok  dan lain-lain........